Eenvoudig Sim Only vergelijken

Vragen over de vergelijking?
050 - 737 02 13

Ik ben op zoek naar:

Aantal Simonlyacties dat wij voor u vergelijken

Aantal Simonlyacties na uw selectie

Sim Only Vergelijker

Telefoon abonnementen zijn vaak duur omdat u ook nog betaald voor een toestel. Er wordt gezegd dat u het toestel gratis krijgt maar in werkelijkheid worden de kosten voor dat toestel doorberekend in de maandelijkse abonnementskosten. Een sim only abonnement sluit u af zonder een bijbehorend toestel. De kosten van zo’n abonnement zijn daarom vele malen lager. Toch kan er nog best veel verschil zitten tussen abonnementen zonder toestel. Het aantal belminuten, sms’jes en MB’s zijn vaak in veel combinaties te verkrijgen en het prijsverschil kan ook aanzienlijk oplopen tussen verschillende providers. In de tabel hierboven kunt u zelf aangeven hoeveel belminuten en sms’jes u wilt i.c.m. een zelf te kiezen internet bundel. U krijgt op basis van de door u ingevulde informatie alle abonnementen te zien die aansluiten bij uw wensen. U krijgt van alle providers de mogelijke abonnementen te zien met bijbehorende prijzen. Zo kunt u dus eenvoudig vergelijken welk abonnement bij welke provider het meest geschikt is voor u.

Wij vergelijken zo veel mogelijk sim only abonnementen met elkaar. Wij proberen het vergelijken zo makkelijk mogelijk te maken. Dat betekent dat wij niet altijd alle abonnementen met elkaar vergelijken. Soms zijn de verschillen erg klein of is het aanbod niet goed genoeg. Wij kiezen er dan voor om minder abonnementen te laten zien, zodat u makkelijker kan kiezen. Dat we niet alle providers laten zien kan ook komen omdat wij ook niet altijd alle informatie hebben die nodig is om te kunnen vergelijken. Ook geven wij geen advies. Wij verzamelen zoveel mogelijk nuttige informatie voor u en presenteren dit in onze vergelijking. Wij adviseren u niet over welk abonnement het beste voor u is. Voor inhoudelijke vragen over het abonnement, kunt u contact opnemen met de betreffende provider. De provider is ook na het afsluiten uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen, klachten en suggesties.

Wij willen het makkelijk maken om sim only abonnementen met elkaar te vergelijken. Door middel van de tabel hierboven kunt u invullen hoeveel minuten, sms’jes en MB’s u in uw abonnement wil hebben, Op basis daarvan worden u alle mogelijkheden getoond waarna u eenvoudig een keuze kunt maken.

Wij bieden de informatie op onze vergelijkingswebsite gratis aan. Het kost veel tijd en geld om de website op te zetten, te onderhouden en zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Wij vinden het erg belangrijk dat onze informatie up-to-date is en de website voldoet aan alle eisen van deze tijd. U helpt ons om dit te blijven doen door via onze website door te klikken naar een van de providers die wij tonen. Als u daar vervolgens een abonnement afsluit krijgen wij van de betreffende provider een vergoeding.

Wij hebben op onze vergelijker alleen de providers vermeld die wij kunnen synchroniseren met de zoekgegevens in de tabel hierboven. Dit is noodzakelijk omdat we anders de zoekfuncties van de tabel niet volledig functioneel zijn. Als er providers of abonnementen missen kan dat zijn omdat de zoekfuncties niet werkzaam zijn met die providers, of omdat een provider heeft aangegeven niet op onze website te willen staan. Als u bepaalde providers of abonnementen mist, kunt u ons dat melden via het contact formulier.

Ik heb nog geen telefoon, kan ik dan een sim only abonnement afsluiten?

Ja dat kan. U dient dan nog wel een telefoon te kopen die simlock vrij is. Vaak zijn dat oudere telefoons, of een nieuwe telefoon waar een extra bedrag voor moet worden betaald om deze simlock vrij te laten maken. Met name als u een wat oudere telefoon gebruikt kan de combinatie van een los toestel kopen i.c.m. een sim only abonnement erg in kosten schelen.

Waarom zijn sim only abonnementen zo goedkoop?

Als u een abonnement met een nieuw toestel afsluit dan wordt vaak gezegd dat u het toestel gratis krijgt. U betaald hier echter wel voor, alleen wordt die prijs doorberekend in de maandelijkse kosten van het abonnement. Bij een sim only abonnement zit geen toestel, daarom worden hier ook geen kosten voor doorberekend. U betaald alleen de kosten voor het abonnement zelf en daarom scheelt dat een hoop kosten.

Kan ik nu meteen een sim only abonnement afsluiten?

Dat hangt af van uw huidige abonnement. Meestal sluit u een abonnement af voor 1 of 2 jaar, als deze periode is verstreken bent u vrij om een nieuw abonnement af te sluiten. Als uw huidige abonnement dus afgelopen is, dan kunt u ervoor kiezen om een voordelig sim only abonnement af te sluiten.

Als ik overstap naar een andere provider voor een sim only abonnement, kan ik dan mijn huidige nummer behouden?

Ja, u kunt zonder problemen uw nummer behouden, ook als u overstapt naar een andere provider. Vaak wordt hier tijdens het afsluiten van een nieuw abonnement ook naar gevraagd. De nieuwe provider neemt dan contact op met uw huidige provider en zij regelen dit vervolgens onderling, u hoeft hier zelf verder niets voor te doen.


Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450